Ремонт на комън рейл помпи – гарантирано качество

Ремонт на комън рейл помпи – гарантирано качество

Ремонт на помпи комън рейл трябва да се извършва само в оторизиран сервиз, за по-голяма сигурност, гаранция и качество на услугата. Нашите опитни специалисти ще проверят, почистят или ремонтират комън рейл помпата, ако е необходимо.

В нашия дизел сервиз можем да ремонтираме или рециклираме комън рейл помпи с 100% гаранция за качество.

Най-масовите помпи са марка Bosch, Denso, Delphi, Siemens VDO и се вграждат в Audi, Avia, BMW, Alfa Romeo, Dacia, Daewoo, Fiat. Fedra, Ford, Honda, Citroen, Renault, Rover, Opel, Suzuki, Tata, Toyota, Turbosol, Volkswagen, Volvo, Weber, Rover, Saab, Skoda, Seat, Setra и други.

Комън рейл помпи

При комън рейл помпите технологията генериране на налягането и впръскването е по различно, те са отделени едно от друго. При тях отделна помпа за високо налягане постоянно подава гориво към тръбата. Другите дизелови системи с директно впръскване образуват налягането отново и отново за следващ цикъл.

Ремонт на комън рейл помпи – гарантирано качество

Една от причините за възникване на Common Rail проблеми по време на работа на двигателя е ниското качество на използваното гориво. Когато в състава на горивото има замърсявания, вода, отлагания и странични примеси, това се отразява на работата на двигателя.

Горивната система комън рейл е особено взискателна към чистотата и качеството на използваното гориво.

Корозия на вътрешни елементи и натрупване на замърсвявания

При корозия на вътрешните елементи и натрупване на замърсявания и когато в системата попаднат и най-дребните странични частици, тогава възникват проблеми.

Ремонтът на Common Rail помпата, трябва да се извършва в качествен сервиз за ремонт на проблемните детайли, какъвто е нашият София Дизел Център.

Система за впръскване

Системата на впръскване на гориво комън рейл се инсталира на почти всички дизелови двигатели.

Тя спомага за намаляване на разхода на гориво, понижава шума от двигателя, сваля нивото на токсичност на обработените газове. Комън рейл проблеми възникват още при използване на нискокачествени резервни части и консумативи за поддръжка и ремонт.

Кога се налага ремонт на Common Reil помпата?

Причините могат да бъдат неправилно налягане в горивната система или техническа неизправност на горивната помпа за високо налягане. Освен тези причини износването на разпръсквател или клапан също довеждат до проблеми с налягането или неизправност в електрониката.

Симптоми на повреда

Внезапното спиране на двигателя при експлоатация, увеличеният разход на гориво, промяна на цвета на изгорелите газове са симптоми, че нещо не е наред със системата Common Reil.

Ние можем да ви помогнем при всякакъв проблем с горивната система.

Разполагаме с голяма складова наличност, по ваше желание можете да върнете вашата развалена част и да получите веднага рециклирана, като по този начин ви спестяваме ценно време и парични средства.

Качество на услугата

Качеството на услугата е на много високо ниво, защото разполагаме с опитни специалисти с дългогодишна практика в тази област.

За да проверим и ремонтираме вашата комън рейл помпа, вие трябва да я демонтирате от вашия автомобил.

Нашите специалисти ще извършат диагностика на помпата за високо налягане Common Rail на стенд.

Откриване на повредата

След локализиране на повредата, следва нейното разглобяване.

В зависимост от моментното състояние на вашата помпа се процедира както следва: извършва се подмяна на дефектиралите елементи на помпата и смяна на ремонтен комплект уплътнения и семеринги, ако е необходимо.

Също така регулиране на стойностите, зацепване и центровка на помпата на стенд.