рециклиране на пиезо дюзи,

Как се прави ремонт на пиезо дюзи в София

Ние от София Дизел Сервиз можем да решим всякакъв проблем с горивната система, защото разполагаме с модерна, технологична база.

Нашият сервиз е най-модерният и специализиран за автомобилна диагностична техника в България.

Освен това, ние предлагаме различни помпи, механични  и пиезокристални дюзи на достъпна цена за всеки.

Ако не искате да губите ценно време, можете да оставите вашата дюза и да получите рециклирана с отлично качество. Екипът ни държи на безкомпромисен контрол на качеството при ремонта на пиезо кристални дюзи.

Какво представляват пиезо дюзите?

Дюзите са електронно управляеми клапани, прецизно регулиращи впръскваното количество гориво.

Пиезокристалните дюзи се използват в инжекторите на дизеловите двигатели с директно впръскване на гориво от системата Комон Рейл..

Ремонт на пиезо дюзи цена: пиезоелектрически ефект и предимства

Принципът на работа на пиезо дюзи наподобява електромагнитните с тази разлика, че пиезо дюзите нямат електромагнит, а пиезо пакет.

При подаването на напрежение пиезо пакетът може да се разширява или свива, което се нарича пиезоелектрически ефект. Пиезо пакетът не управлява директно движението на иглата, а малък клапан, който придвижва иглата.

Предимствата на пиезо дюзите е тяхното бързо действие и разширение като свиването на пиезо пакета става мигновено.

Тяхното бързо действие позволява прецизно разпределяне на впръскваното гориво и възможността за няколко впръсквания по време на един цикъл.

Количеството впръскано гориво и времетраенето на впръскване са прецизно контролирани от дюзите, наречени пиезо дюзи.

Ролята на пиезо клапанът е да се отваря и затваря бързо, което позволява множество впръсквания само за един такт.

Това допринася за икономичността на двигателя и силно намалява вредните емисии и шума.

Когато дюзите са повредени, възможно е късо съединение на пиезо пакета с корпуса на дюзата или други проблеми. В такъв случай, ремонтът на пиезо дюзи е наложителен, но достъпен за българския потребител.

Ако вашите дюзи се нуждаят от рециклиране, вие сте попаднали на точното място,  защото разполагаме със съвременна ремонтна база за рециклиране на компоненти от дизеловите горивни системи. При нас, ремонтът на пиезо дюзи е достъпен и със 100% заводско качество.

Разполагаме с оторизирани дизелови стендове и специализиран персонал с дългогодишна практика.

Ние можем да рециклираме дюзи на всички производители: AUDI, BMW, HONDA, MAZDA, DACIA, NISSAN, OPEL, MERCEDES-BENZ, LANCIA и други.

При нужда от ремонт или рециклиране на пиезо дюзи, доверете се на нашия екип от София Дизел Център. Заповядайте! Ние ви очакваме!