рециклиране на пиезо дюзи

Решете си проблема с пиезо дюзите в София Дизел Център

София Дизел Център е оторизиран дизелов сервиз, предлагащ на своите клиенти изключително високо качество на работа, съчетано с високо специализирани специалисти с дългогодишна практика.

При проблем с горивната система, можете да разчитате изцяло на нас, защото разполагаме със съвременно дизелово оборудване за ремонт и рециклиране на пиезо дюзи.

Какво още не знаете за нас?

Нашият модерен и специализиран сервиз за помпи и пиезо дюзи, разполага с необходимите стендове за проверка и диагностика, което е изключително важно за разрешаването на проблема с дюзите.

Дюзите осигуряват на двигателя точното количество гориво преди възпламеняване. Както при бензиновите, така и при дизеловите двигатели, дюзите могат да се окажат причина за дефекти.

Ремонт на пиезокристални дюзи – работим с висока прецизност

Пиезокристални дюзи са дюзи от ново поколение Common Rail горивни системи, които използват многократни впръсквания с гъвкаво начало и интервали между тях.

По този начин създават малки горивни порции, което намалява горивния разход, вредните емисии, шума, като същевременно оказва положително влияние върху мощността на двигателя.

При ремонт на пиезо дюзи извършваме пълна проверка на всички работни параметри на стенд за комън рейл дюзи на достъпна цена за всеки.

Ремонт на пиезо дюзи цена

Използваме комън рейл стенд от последно поколение за тестване на дюзите при високо налягане, разполагаме и с  необходимото оборудване, документация и апаратура за тест на пиезо инжектори от най-ново поколение с пълен тест план по данни на производителя.

При проблем с горивната система навременното разрешаване ще ви спести парични средства.

В нашият модерен сервиз София Дизел Център извършваме проверка на пиезо дюзи за БМВ, Мерцедес, Ауди, Ситроен, Дачия и други.

При ремонт на пиезо инжектори извършваме следните процедури:

  • Стендоване или изпитване на инжекторите за количество впръскано гориво
  • Тест за високо налягане
  • Констатиране на проблема
  • Генериране на корекционен код уникален за всеки инжектор
  • Издаване на протокол от теста

Стендовете, с които разполагаме са снабдени с богата база данни за всички произведени до момента комън рейл инжектори и са с висока степен на точност.

Извършените ремонтни дейности ви гарантират 100% качество на услугата. Очакваме ви!