ремонт на помпи

Ремонт на дизелови помпи – Пловдив

За качествения ремонт на дизеловите помпи и дюзи се  извършва стендоване за установяване на повредата. София Дизел Център предлага резервни части за помпи на световно известните марки Bosch, Denso, Siemens, Delphi и др.

Извършваме рециклиране и ремонт на Bosch common rail CP4 дизелови помпи ГНР с гаранция за качество на ниски цени.

Какво включва ремонтният процес?

ремонт на помпи цена

Ремонтният процес включва проверка на дизеловата помпа за конкретизиране на проблема и подмяна на дефектните части, ако това е възможно, също така регулиране на стойностите и зацепване. Когато се налага ремонт на дизеловите помпи, ползват се само оригинални резервни части.

При проблем с горивната система, можете да разчитате изцяло на нас – ние покриваме цялата производствена гама на ГНП.

В сервиза за ремонт на дизелови помпи  могат да се извършват ремонти на горивонагнетателни помпи и дюзи за всички видове леки, товарни автомобили, лекотоварни и автобуси.

Разполагаме с квалифициран персонал  с дългогодишна практика, които спазват изискванията при изпълнението и решаването на възникналите проблеми.

Можете да разчитате на нашите специалисти, които гарантират качество и спокойствие в дългосрочен план.

Извършваме текущи и основни ремонти – разполагаме с пълен асортимент от резервни оригинални части. В сервиза ни за ремонт на дюзи се извършват и отстраняват всякакви проблеми със запалването.

Работим с всички куриери и непрекъснато получаваме запитвания за ремонт на дизелови помпи Пловдив, Варна и др. градове в страната.

Дизеловото гориво се изпарява много по-трудно от бензина и разпръскването на горивото, смесването и самовъзпламеняването му с въздуха трябва да станат за много кратко време.

Въздушните филтри и тръбопроводи пречистват въздуха и го доставят до цилиндрите на двигателя.

Постъпва във филтрите, почиства се и от най-дребните механични замърсявания, постъпва в ГНП, където се дозира на еднакви порции за отделните цилиндри и налягането се повишава.

Излишното гориво, което е постъпило в ГНП и горивовпръсквачите се връща обратно преди горивоподкачващата помпа.

Както сами виждате, това налага използването на специална дизелова горивна система.

Нашата цел е изцяло насочена към качественото  ремонтиране на дизелови горивни системи, ремонт на дюзи, помпи, инжектори и разбира се, желанието ни е да задоволим нуждите на клиентите.

Предлагането на голям асортимент от качествени авточасти, също е от голямо значение – спестява ни време и ускорява решаването на проблема.

Ремонт на дизелови помпи и дюзи – грижа и отговорност за вашите ГНП

При възникнали проблеми с горивната система, нашият екип ще ви помогне да ги разрешите, защото разполагаме със съвременна технологична база и години опит.

Без проверка и диагностика на стенд е невъзможно да бъде извършен качествен ремонт на дюзите.

Сервизът, с който разполагаме за ремонт на дюзи, гарантира качество на услугата, имайки предвид доказаните умения в дългогодишната им практика. Разполагаме с части за всички видове дизелови помпи и дюзи.

За всяко регулиране се използват данни предоставени от завода производител на ГС. Регулирането спомага за оптималната работа на вашия дизелов двигател.

Стараем се и полагаме огромни усилия за задоволяване нуждите и интереса на нашите клиенти.

Ремонт на дизелови помпи – Пловдив

За ваше улеснение, работим с всички куриери и получаваме постоянно дюзи за ремонт на дюзи Пловдив, София, Варна и др.

Благодарение на модерната апаратура и лаборатория, с която разполагаме, ние можем да регулираме и извършим реглаж на помпа дюза.