рециклиране на гнп

Цена за рециклиране на ГНП

В сервиз София Дизел Център се извършва рециклиране на гнп, при което всички основни компоненти на помпата се заменят с нови. След монтирането им те се регулират със заводска точност на професионален стенд. В София Дизел Център се извършва рециклиране на гнп на най-добра цена!

При проблеми с работата на гнп помпата в ремонтната база на сервиза се преминава през няколко етапа за отстраняване на дефектите:

  • Диагностика;
  • Подмяна на комплекта за ремонт (маслен уплътнител, гумени ленти, тефлонови уплътнения). Ако в помпата в резултат на диагностика се установи износване на части (ротор, подложка, клапан), тогава в София Дизел Център ще ви бъде предложена замяната й с рециклирана помпа с гаранция. Цената на рециклиране на гнп е достъпна за всеки клиент;
  • След ремонт всички помпи се проверяват на специализиран стенд: измерват се безшумност на работа, налягане и производителност.

В процеса на работа на гнп помпата се износват лагерите, работните колела или роторите, уплътненията, гумените части на съединителите. Износването на лагерите води до усилена вибрация на агрегата. При продължителна работа на помпата с износени лагери се наблюдава повишена консумация на гориво.

Рециклирането на гнп помпата гарантира, че дефектиралият детайл ще възстанови всичките си работни характеристики и ще изпълнява функциите си при работа на двигателя като чисто нов. Това е изключително важна процедура, която често пъти е в състояние да спести много финансови средства на клиента – гой получава рециклиран детайл, който по време на експлоатация по никакви показатели не се отличава от оригиналния.

София Дизел Център е съвременен дизел сервиз с модерно оборудване, в който се извършва висококачествен ремонт и рециклиране на гнп на най-добра цена.

Квалифицираните специалисти от ремонтната база на оторизирания сервиз София Дизел Център рециклират гнп помпи на водещите производители Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia,  Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, Volkswagen, Volvo и др.