снимка на дюзи за дизел

Дюзи за дизел на най-добри цени

При избор на дюзи за дизел на най-добри цени на първо място трябва да се обърне внимание на изделията на следните водещи компании:

  • Siemens (Германия);
  • Denso (Япония);
  • Delphi (Великобритания);
  • Bosch (Германия).

Топ марки на които се доверяват хиляди автолюбители

Именно това са премиум производителите, на които се доверяват хиляди автолюбители по целия свят. Тяхната продукция е много качествена и частите са напълно оригинални –  така например, дюзите, произведени в Германия, идват директно от автомобилните заводи.

Да се намерят подходящи дюзи за дизел на най-добри цени за конкретен автомобил съвсем не е лесно. Най-напред е необходимо да се уточни съвместимостта им. На второ място трябва да се изберат резервни части от известен производител – тук изборът не е така голям, основно се използват Bosch и Denso.

В случай на повреда на дюзата, трябва да се свържете със специализиран сервиз и да разберете дали тя може да бъде ремонтирана – често това е два до три пъти по-евтино от закупуването на нова резервна част. В дизел сервиз София Дизел Център се извършва ремонт на дюзи за дизел на най-добри цени.

  • Bosch Common Rail се нарежда сред най-разпространените дюзи за дизел в момента. Детайлът може да се възстанови без проблеми. При ремонт на дюзата разпръсквателят се сменя или почиства с ултразвук;
  • Denso Common Rail. Японските дюзи все по-често се инсталират на европейски автомобили. По качество те значително превъзхождат аналозите от своята ценова категория. Дюзите Denso на практика не подлежат на ремонт. На първо място, за тях има малко резервни части. Освен това, само майстор с много голям опит ще се справи с разглобяването и сглобяването на дюзи Denso  – в тях има изключително дребни детайли и за разглобяването им са необходими специални ключове;
  • Delphi Common Rail. При тези дюзи най-често се разваля клапанът, малко по-рядко – разпръсквателят. След почистване и замяна на някои детайли клиентът получава нова дюза в стария й корпус. Това е два пъти по-евтин вариант от цялостното закупуване на нова дюза Delphi.