ремонт на пиезо дюзи

Рециклиране на Пиезо Дюзи на Достъпна Цена

Когато има проблем с дюзите, причините обикновено са няколко:

  • прекъсване при запалване (двигателят трудно стартира и изисква повече време за въртене на стартер)
  • ниски нива на запалване
  • проблеми с рейката и т.н.

В тези случаи обикновено се налага рециклиране на дизеловите дюзи. 

Ние – София Дизел Център – предлагаме на нашите клиенти ремонт и диагностика на пиезо дюзи с помощта на специализирани високотехнологични стендове.

За безпроблемната работа на горивната система от голямо значение е качеството на горивото. Избягвайте зареждане от преносими конструктивни резервоари за гориво поради съмнителен произход и състав.

Поддържането на горивната система чиста е от съществено значение за правилната работа на двигателя.

Прекъсването на двигателя се получава при недостатъчно впръскване на гориво като без правилната сме въздух-гориво, детонацията и изгарянето на горивото са неефективни.

Пълното изгаряне на дизела е възпрепятствано и впоследствие мощността на двигателя спада.

По разпръсквачите се образуват въглеродни отлагания, като причината за това е, че се намират вътре в цилиндъра и там изгаря горивото.

Запушване на самата дюза вътре не може да се получи, но когато горивото не е чисто и нещо е влязло през него и горивния филтър, това възпрепятства нормалната работа на дюзата. Оттук следва, че е възможно да има проблем с дизеловите дюзи.

За предпочитане е да се доверите на опитни специалисти, които да извършат рециклиране на  дюзите.

При проблем с пиезо дюзите може да разчитате на нашата съвременна ремонтна база. Разполагаме с  висококвалифицирани специалисти, които ще ремонтират дюзите на автомобила ви.

Рециклиране на пиезо дюзи
Пиезо дюзи рециклиране

Рециклиране на пиезо дюзи – решение на проблема

При пиезо дюзите, количеството и времето на впръскване на горивото са прецизно контролирани.

Пиезо клапанът се отваря и затваря бързо, което позволява множество впръсквания за един такт, което допринася за ограничаване на вредните емисии и икономичността на двигателя.

Пиезо дюзите имат нужда от редовна поддръжка. Често, признаците, които говорят за тази необходимост са отклоненията от нормите. Ако се съмнявате за проблем в работата на пиезо дюзите или друг елемент от горивната система при дизеловите автомобили, потърсете експертното мнение на инженерите в София Дизел Център.