ремонт на гнп за трактори

Ремонт на ГНП за трактор: какво трябва да знаете

Нашият дизел център София притежава съвременна модерна база, която разполага със специализиран стенд за проверка и ремонт на редови помпи ГНП.

Разполагаме с богата наличност от качествени резервни части и гарнитури, а опитните ни специалисти умеят да се справят с предизвикателствата на ГНП.

Ремонт на гнп за трактор
Ремонт на гнп елементи за трактор

Притежаваме необходимите техника и база, за да се справяме безпроблемно с ремонт на ремонт на ГНП за трактор автобус, багер или селскостопанска техника.

Нашият оторизиран дизел сервиз извършва проверка, ремонт и рециклиране на дизелови помпи и дюзи или по-точно решава всякакви проблеми с горивната система.

Ако не искате да губите време в чакане, можете да оставите вашата развалена част и веднага да получите рециклирана, като така си спестявате време и парични средства. 

Можете да разчитате на нашите професионалисти и прецизна ремонтна дейност със 100% заводско качество.  

За всяка услуга, която извършваме, вие получавате 100% качество. За вашето удобство, ние работим с всички куриери от цялата страна, като ежедневно получаваме помпи и дюзи за проверка и ремонт.

Уведомяваме ви, че при нас пристигат демонтирани помпи и дюзи – ние не предлагаме демонтаж.

ГНП за трактор – качествен ремонт в оторизиран сервиз София Дизел Център

 

Ние предлагаме всякакви ГНП – рециклирани, със сменени елементи, качени на стенд за проверка.

Също така предлагаме нови нагнетателни дизелови помпи, подкачващи помпи за строителна, селскостопанска работа и камиони.

Работим с оригинални резервни части, разпръсквачи, елементи и клапани за дизелови горивни системи на автомобили, автобуси на най-добри цени. Извършваме също смяна на гарнитури, зацепване и центровка. 

Качването на помпата на стенд и проверка на елементите гарантира сигурност и качество на услугата.

При ремонт на ГНП за трактор не трябва да се бърка центровката със зацепването.

При зацепването няма как да се обърка положението, защото се зацепва при едно-единствено положение, докато при центроването нещата не стоят така. 

Не се колебайте, доверете ни се, нашите специализирани механици ще разрешат проблема с ГНП бързо, с гарантирано качество и на достъпни цени.