Качествено рециклиране на дюзи

Експресно Рециклиране на Дюзи в София Дизел Център

Когато имате проблем с горивната система и се нуждаете от опитни специалисти, не се колебайте да потърсите експертното мнение на нашите инженери в София Дизел Център.

При нас се работи единствено и само по технология на производителя. Използват се оригинални резервни части и се прилага най-новото “ноу-хау“ в ремонта на инжектора.

Всяка дюза се проверява на стенд и за всяка се издава протокол за проверка от стенд и гаранционна карта, доказваща качеството на ремонта.

За рециклиране на дюзи работим с висококвалифициран инженерен персонал, оторизирани дизелови стендове и съвременна ремонтна база за рециклиране на компоненти от дизеловите горивни системи.

Експресно рециклиране на дюзи
Рециклиране на дюзи в София Дизел Център

Извършваме рециклиране на дюзи на БМВ, АУДИ, МЕРЦЕДЕС, НИСАН, ТОЙОТА и др.

Рециклирането на дюзите може да спести парични средства на всеки собственик на автомобил. Спешна подмяна се налага, когато детайлите дадат внезапен дефект в работата на горивната система. Тогава се използват рециклирани инжектори. Както всяка друга част на дизеловия двигател, инжекторите също имат срок на годност.

Редица фактори могат да повлияят върху техническите х-ки на дюзите. Попадането на вода в дизеловото гориво е една от причините, наличието на чужди частици и вода вътре в дюзата също пречат на правилната работа на инжекторите.

Друг неизбежен фактор е износването на инжектора в резултат на ежедневното използване на превозното средство.

Рециклиране на дюзи в София Дизел Център – сигурност на достъпни цени

При проблем с инжекторите, най-добре е да се свържете с оторизиран сервиз за рециклиране на дюзи като София Дизел Център. Рециклирането на инжекторите в сервиза се извършва по технология на производителя и с помощта на висок клас стендове

След приключване на процеса, клиентът получава работеща дюза, която отговаря на всички показатели за работа със заводско качество.Цената за рециклиране на дюзи не е висока в сравнение с оригиналните части на водещи производители, като Bosch, Siemens, Denso и др.

В нашия специализиран сервиз извършваме ремонт и рециклиране на дюзи на топ марките Бош, Дензо и др.

Неефективно работещата дизелова дюза и ненавременният ремонт може да доведе до последващ ремонт, касаещи работата на двигателя.

Ние ще окажем навременна помощ и ще съдействаме при проблем с горивната система.

Извършваме услугата на достъпни цени, поправяме повредените дюзи и помпи, извършваме и други услуги, като регулиране и кодиране на дюзи, продажба на помпи и дюзи, смяна на гарнитури на ГНП.

Дизеловите двигатели на Mercedes са по-надеждни от бензиновите и причините са няколко. Разполагат със затворена система и не се влияят от влага. Предимството им е, че имат по-голям въртящ момент, по-голяма мощност и са по-икономични.

Сред най-често срещаните проблеми, например, при дизеловите Мерцедеси е необходимостта от ремонт и/или подмяна на дюзите.

Износването на дюзата се получава при изпускане на дифтунгата, уплътняваща дюзата към главата на двигателя.

Признаците, по които може да познаете, че се налага ремонт или рециклиране на дюзите са различни. Трудно палене, прекъсвания при ускорение, по-малка мощност и др.

За правилната работа на двигателя е много важно стендоването, регулирането, правилното почистване на дюзите и рециклирането им. Последващата им настройка също е ключов момент, който следва да се извърши от опитни специалисти.

При съмнения за проблем по горивната система, свържете се с нашите специалисти в София Дизел Център.